четверг, 15 марта 2018 г.

Atmintine, praeinanciam osteobalanso kursa.


Osteobalansas - tai yra bendros organizmo sveikatingumo metodas. Egzistuoja tiesioginis rysys tarp vidaus organu ir sanariu, nervu sistemos ir stuburo bukles. Todel svarbiausia osteobalanse yra - visas organizmas visumoje, o ne tik atskiros organizmo dalys. Osteobalansas neturi salutinio poveikio ir jo naudojimas yra galimas net kritiskose busenose. Del organizmo atstatymo efekto pagerinimo laikykites sekanciu rekomendaciju :
1. Triju paru begyje po osteobalanso seanso venkite sunkiu fiziniu kruviu. Neimkite i rankas didesnio svorio, negu 4 kg. Svori padalinkite lygiai abiejose rankose.
2. Susilaikykite nuo baseino lankymo, sportiniu treniruociu ir fitneso klubu. Kol stuburas nesutvirtejo, bet koks kruvis gali pakenkti stuburo slanksteliams. Paprastai po penktojo seanso stuburas tampa stabilus ir tada jau galima atnaujinti treniruotes (po konsultaciju su osteopatu).
3. Seanso metu vyksta atkurimas ne tik paties stuburo, bet ir pilvo srityje. Todel yra butina vengti maisto, sustiprinancio itampa zarnyne. Venkite mesos ir konservuoto maisto bei alkoholio. Siu produktu vartojimas sumazina organizmo atstatymo efekta.
4. Kursas paprastai trunka nuo 5 iki 7 seansu, priklausomai nuo sudetingumo lygio ir paciento amziaus. Apsisarvuokite kantrybe !
5. Kurso metu galimi nedideli paastrejimai. Nepergyvenkite, tai normalus procesas.
6. Taip kaip osteobalansas apjungia visus esminius organizmo sveikimo bei kuno valymo mechanizmus, butina gerti atitinkama kieki svaraus vandens. Suaugusiam norma - 25 gr vandens 1 kg kuno mases vasara bei 12 gr - ziema.
7. Dauguma musu turi psichosomatine prigimti. Labai svarbu viso kurso metu laikytis sveiko miego ir poilsio rezimo. Musu smegenys ir nervu sistema pilnumoje ilsisi miego metu laikotarpyje nuo 22.00 val. iki 24.00 val. Tos miego valandos - pacios naudingiausios sveikatai. Butinai gulkites miegoti bent jau valanda pries iki vidurnakcio !

                                                      Linkiu Jums Sveikatos !!!

Комментариев нет:

Отправить комментарий