понедельник, 30 декабря 2019 г.

Viktoras Šilinas - sveikatos atstatymo metodikos įkūrėjas.



Viktoras Šilinas -  sveikatos atstatymo metodikos įkūrėjas. Už pagrindą imamas  postulatas, kad žmogaus organizmas yra sistema, galinti pati save atstatyti ir pagrindinė jos užduotis yra paduoti maitinimą ten, kur jis yra sutrikęs ir tokiu būdu organizmas pats atstato normalų organo funkcionavimą. Autorinis odos sluoksnio diagnostikos metodas leidžia nustatyti kraujotakos pablogėjimo priežastį ir pašalinti ją. Rezultatai pasireiškia iškarto, kai skausmas sumažėja ir dingsta, o kūno judėjimo amplitudė padidėja.

Šis metodas unikalus tuo, kad leidžia pacientui savarankiškai šalinti turimus sutrikimus panaudojant savimasažo metodus. Meistro užduotis: surasti ir nurodyti į “problematiškas vietas“ ir taip pat apmokyti pacientą savarankiškai tai daryti namuose. Toks metodas leidžia pacientui tausoti laiką ir pinigus, skirtus gydytojams, brangiems medicininiams tyrimams, osteopatams ir masažistams.

Šiek tiek detaliau apie tai, kas yra “problematiškos vietos“ ir iš kaip jos atsiranda. Dėl įvairių priežasčių, atsiradusio ilgalaikio raumens tempimo (tokių kaip trauma, ilgalaikis statinis tempimas, pvz. ilgalaikis sėdejimas prie kompiuterio, netinkamos avalynės avėjimas, peršaldymas, per dideli fiziniai krūviai, stomatologinis gydymas ir kt.) kenčia raumens tvirtinimo prie antkaulio vieta, atsiranda (antkaulio) uždegimas ir ten formuojasi patinimas (pabrinkimas).

Kritiniuose atvėjuose atsisluoksniuoja antkaulis. Kad užkirsti kelią kaulo pažeidimui (tai yra blogiausia, kas gali nutikti mūsų organizmui, nes kaulas yra atrama) smegenys “išjungia“ šį raumenį ir jis tampa silpnu. Jos funkcija prisiima kiti raumenys, kurie galiausiai persikrauna ir būna pastoviame įsitempime.Tokia situacija blogina lokalią kraujotaką ir tampa bendros kraujotakos ir medžiagų apykaitos pablogėjimo priežastimi.

Autorinis V.Šilino metodas leidžia surasti paslėpto skausmo vietas, kuriose nutiko antkaulio uždegimas ir pašalinti patinimą.

Rezultate, raumuo vėl pradeda normaliai funkcionuoti ir visi kompensatoriniai įtempimai dingsta, tokiu būdu užtikrindami nekliudomą kraujo ir limfos judėjimą.  

V.Šilino metodika leidžia pašalinti sutrikimų priežastį, kas duoda atsparų ir ilgalaikį rezultatą. Skausmas negrįžta.

Комментариев нет:

Отправить комментарий